ePalvelu


UNOHTUIKO SALASANASI TAI KÄYTTÄJÄTUNNUKSESI?

Voit pyytää uuden salasanan tai käyttäjätunnuksen puhelimitse numerosta 020 7479 800 tai sähköpostilla takaus[at]garantia.fi

ePalvelun käyttäjätuki auttaa sinua numerossa 020 7479 800 tai sähköpostitse takaus[at]garantia.fi.

TERVETULOA GARANTIAN ePalveluun

MUUTAMA SANA ePalvelun KÄYTÖSTÄ

ePalvelun kautta voit helposti ja nopeasti tilata tarvitsemasi takaukset sekä hallinnoida takauskantaa. Voit myös tulostaa listauksen takauksista haluamaltasi ajankohdalta esimerkiksi tilinpäätöstä varten.

Käyttäjätunnukset ja salasanat toimitamme nimetyille henkilöille limiittisopimuksen teon yhteydessä sekä jatkossa asiakkaan tarpeen mukaan.

Kun olet kirjautunut, täyttänyt ja lähettänyt takaushakemuksen, saat paluupostina sähköisen takaussitoumuksen.

Mikäli edunsaaja haluaa, että takaus kirjoitetaan tietyn takausmallin mukaan, liitä malli takaushakemukseen. Urakkasopimuskopiot pyydämme lähettämään vain tarvittaessa. Autamme mielellämme tilanteessa, jossa edunsaajan esittämä takausmalli kaipaa kommentteja.

Takauksen tiedot siirtyvät suoraan Garantian vakuutustenhoitojärjestelmään, josta tilattu takaus kirjoitetaan. Hakemus käsitellään viipymättä ja takaus toimitetaan sähköisenä sitoumuksena sekä tilaajalle että edunsaajalle.

Takaukset kirjoitetaan pääsääntöisesti euromääräisinä. Muissa valuutoissa kirjoitettavista takauksista on sovittava etukäteen Garantian kanssa.

ePalvelun tukemat selainohjelmistot: Chrome, Firefox ja InternetExplorer

;