Tiesithän, että yrityksillä on lakisääteinen oikeus nostaa TyEL-takaisinlainaa turvaavaa vakuutta vastaan? Eläkevakuutusyhtiöiden myöntämä TyEL-takaisinlaina on lisäksi pitkäaikaista ja kiinteäkorkoista.  Garantian takaus tarjoaa tähän tarkoitukseen ensiluokkaisen ja paljon käytetyn ratkaisun, joka on myös eläkeyhtiöille tuttu.

TyEL-takaisinlainaus on erinomainen keino rahoituslähteiden, maturiteetin ja korkosidonnaisuuksien hajautukseen. Garantian sivuilta näet päivittäin ajantasaiset TyEL-takaisinlainojen korkonoteeraukset.

Eläkelainatakauksen ehtoihin vaikuttaa yrityksen luottokelpoisuus. Kun yrityksenne toiminta on vakiintunutta ja täyttää edellyttämämme kannattavuus- ja vakavaraisuuskriteerit, voi myöntämämme takaus olla kestoltaan 10 vuotta ja jopa vastavakuudeton.  Te päätätte, hyödynnättekö takaustamme investointeihin, käyttöpääomarahoitukseen, yrityskauppaan tai vaikkapa yrityksen sukupolvenvaihdokseen.

Osana palvelua selvitämme puolestanne myös eläkevakuutusyhtiöstä takaisinlainattavissa olevan rahaston määrän, kerromme lainakustannukset ja autamme lainan noston käytännön järjestelyissä. 

Täytä valtakirja tai ota yhteyttä Garantian Myynti ja asiakasrahoitus –yksikköön. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää eläkelainatakauksesta ja sen ehdoista.

 

Ota yhteyttä

Sirpa-Liisa Heino

020 7479 820

 

Marko Himanen

020 7479 814

 

Ville Korte

020 7479 826

 

Jyrki Tarkkonen

020 7479 834

 

Timo Lehikoinen

020 7479 824

 

Martti Purhonen

020 7479 848

Selvitä TyEL-lainamahdollisuutesi

Täytä tarvittavat tiedot valtakirjaan  ja toimita se Garantiaan allekirjoitettuna joko sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postissa tulostettuna. Huom! Valtakirjan voi allekirjoittaa vain nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö.