Tarvitseeko yrityksenne lainaa investointiin, yrityskauppaan, sukupolvenvaihdokseen tai käyttöpääoman rahoittamiseen? Garantia takaa monipuolisesti suomalaisten yritysten kaiken tyyppistä rahoitusta.  Takauksillamme voit varmistaa yrityksenne tarvitseman rahoituksen ja tehostaa pääomien käyttöä. Takaus voi olla kestoltaan 10 vuotta – ja jopa vastavakuudeton.

Takauksemme avulla voit myös vauhdittaa yrityksenne laitemyyntiä asunto-osakeyhtiöille tekemällä yhteistyösopimuksen kanssamme. Ratkaisumme tarjoaa asunto-osakeyhtiöille vakuudettoman rahoitusvaihtoehdon, kun vakuudet ovat jo käytössä tai niitä tarvitaan putkiremontin tai julkisivuremontin kaltaisiin suurempiin investointeihin.

Garantian antama takaus on luotonantajalle turvaava vakuus ja soveltuu minkä tahansa vieraan ja oman pääoman ehtoisen rahoituksen vakuudeksi. Teemme yhteistyötä kaikkien tunnettujen luotonantajien kanssa, mutta tämän lisäksi takaamamme rahoitus voi olla myös pääomamarkkinoille suunnattu tuote taikka yrityksen liikekumppanin myöntämän maksuajan kautta tapahtuva rahoitus. Etsimme aina yhdessä teidän ja rahoittajienne kanssa tarpeeseenne parhaiten sopivan ratkaisun.

Pitkäaikaisena ja luotettavana toimijana antamamme takaukset hyväksytään laajalti ensiluokkaiseksi vakuudeksi rahoittajien ja muiden edunsaajien toimesta. Tätä tukee myös Garantian kansainvälinen luottoluokitus (S&P A-). Olemme pankkiryhmistä riippumaton Suomessa toimivien yritysten rahoittaja, joten takauksemme eivät myöskään rasita yrityksenne muita rahoituslimiittejä.

Tarjoamiamme lainatakauksia ovat

  • Eläkelainatakaukset
  • Lainatakaukset pankkien ja muiden rahoituslaitosten myöntämille lainoille
  • Joukkovelkakirjalainatakaukset
  •  Asunto-osakeyhtiölainatakaukset

Ota yhteyttä Garantian Myynti ja asiakasrahoitus -yksikköön, niin etsitään yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin rahoitusratkaisu! 

Ota yhteyttä

Sirpa-Liisa Heino

020 7479 820

 

Marko Himanen

020 7479 814

 

Ville Korte

020 7479 826

 

Jyrki Tarkkonen

020 7479 834

 

Timo Lehikoinen

020 7479 824

 

Martti Purhonen

020 7479 848